Život vznikl náhodnou.

10.10.2017 11:46

Život vznikl náhodnou kombinací vhodných molekul a vhodného prostředí, v němž se nacházely, nebo byl zavlečen z Kosmu jako již "hotový" a zde na Zemi se pak rozvinul.

Jak je to tedy doopravdy?

Náhodná kombinace, která by vedla ke vzniku života, je z matematického hlediska nesmysl. To je prostě fakt. Přesto "vědecká veřejnost" se drží tohoto naprosto nesmyslného tvrzení ze všech sil. Důvod je jasný, nemá jiné vysvětlení. Ale ouha. Při bližším zkoumání se ukazuje, že tato "vědecká veřejnost" jsou pouze tak zvaní vědci. Na světě totiž existuje už více než 1/4 století vědecká teze, která je přijímána všemi popředními vědci světa (pochopitelně až na náš zaostalý dvoreček) a která říká následné.

Základem je informace (vědomá informace), která vytváří energii a ta posléze hmotu.

Pro jistotu zopakuji stupně podle kterých se informace dělí:

  1. Data (data v počítači nebo DNA)
  2. Program (program v počítači nebo Životní tělo u člověka)
  3. Vědomá informace (myšlenka)
  4. Super vědomá informace (tvořivý Logos)

Takže pozemský život byl vytvořen tak, že pomocí informace (super vědomé informace) byl vytvořen základ z hmoty a do něho vložena funkce NELINEÁRNÍHO UNIVERZA, tedy život. Nejde tedy o náhodu, ale o systém tvoření (stvoření), který je kombinovaný s vývojem (evolucí). Vývoj (evoluce) probíhá pochopitelně na úrovni Vědomí a hmotný projev (tělo) je pouze tim, co tento vývoj následuje. Bližší viz mé knihy.

—————

Zpět